Bioraspoloživost hidrobionata

Bioraspoloživost hidrobionata - Doktor More - PharmOcean Lab

Bioraspoloživost hidrobionata. U srcu naših kompleksa su stanovnici mora i okeana, koji su tokom duge evolucije i života u teškim uslovima naučili da sintetišu takve bioaktivne supstance koje naučnici nisu mogli da pronađu na kopnu. Ali su uspeli da dobro prouče raže, ajkule, morske ježeve i druge hidrobionate, i ne samo da prouče, već i da stave ova otkrića u osnovu efikasnih formula kompleksa Doktor More.

 

Bioraspoloživost hidrobionata

 

Naši glavni sastojci zaista čine čuda:

  • Fukoidan je moćno oružje protiv virusnih infekcija i karcinoma, efikasan borac protiv ateroskleroze i stvaranja krvnih ugrušaka.
  • Nukleotidi mleča lososevih riba – prirodna supstanca za obnavljanje oštećenih ćelija i održavanje aktivne mladosti i dugovečnosti.
  • Ganglije lignje su izvor peptidnog kompleksa koji pokreće procese regeneracije i podmlađivanja i aktivno jača imunitet. Jednostavno neophodna supstanca za modernog čoveka koji živi u doba velike brzine i hroničnog stresa.
  • Kavijar morskih ježeva je pravi eliksir besmrtnosti, aktivna podrška libidu i potenciji, punjenje energije i efikasno gorivo za rad mozga.
  • Hrskavično tkivo ajkule i raže prirodni su način za smanjenje upale u zglobovima, vraćanje pokreta i zaboravljanja bola!

Mnogi mikroelementi i vitamini mogu se dobiti i iz biljnih sirovina, ali biopolimeri životinjskog porekla u početku imaju veću bioraspoloživost.
Na primer, bioraspoloživost cinka iz celih zrna je mala zbog prisustva fitinske kiseline u njima, što otežava apsorpciju minerala. Nasuprot tome, morski plodovi sadrže aminokiseline cistein i metionin, koji doprinose apsorpciji cinka. Ali ni to nam se nije činilo dovoljno, pa smo povezali hidrolizom!

 

Hidroliza će raditi za vas

 

Za dobar rad organa i sistema potrebni su nam proteini. Tačnije, ne sami proteini, već njihovi sastojci — aminokiseline. Međutim, pre ovih čestica, protein se još uvek mora svariti ili razgraditi. I to je čitav posao za gastrointestinalni trakt sa kojim se ne može uvek nositi. Zbog toga u proizvodnji izlažemo protein hidrolizi, koja u suštini zamenjuje varenje i obezbeđuje unos supstrata spremnog za apsorpciju u telo.

Štaviše, hidroliza omogućava dobijanje aminokiselinskih kompleksa mnogo vrednijih od izvornog „materijala“. Oni se apsorbuju kvalitetnije i brže i ne izazivaju alergijske reakcije, što je veoma važno u ovom dobu globalne alergizacije čovečanstva.

Tako su, koristeći jedinstvena svojstva morskih hidrobionata i savremene proizvodne tehnologije, naučnici iz dalekoistočnih istraživačkih centara uspeli da stvore efikasne komplekse sa visokom bioraspoloživošću za održavanje zdravlja i aktivne dugovečnosti!

Predhodni članak: „Bioraspoloživost“

Pročitali ste članak: „Bioraspoloživost hidrobionata“
Mirijam Soldatović-Buneta, Doktor More

AKCIJA

ANTIPARAZIT PROGRAM

AKCIJA

LEPOTA & ZDRAVLJE

AKCIJA

SNAGA MUŠKARCA

Jod protiv zračenja?

Kako zaštititi štitnu žlezdu od radioaktivnog zračenja?   Pretnja nuklearnom eksplozijom postojaće sve dok na Zemlji ne bude uništena poslednja...

Zašto baš mi?

Ako ste sebi postavili pitanje zašto baš ovi preparati u moru suplementacije koja se nalazi na tržištu: 

  • zato što nismo kao drugi, 
  • zato što nam je zdravlje i edukacija ispred profita, 
  • zato što volimo da imamo uz sebe kvalitetne i zdrave ljude, 
  • zato što nam je misija da pomognemo ljudima da shvate šta znači kvalitet i nauka
  • zato je kod nas SNAGA MORA U SVAKOJ KAPSULI!