Efikasnost preparata Doktor More

Efikasnost preparata Doktor More

Efikasnost preparata

Kako more le─Źi?

 

Efikasnost preparata. „More le─Źi sve bolesti“, udahnuti morski vazduh, oti─çi na otvorenu beskrajnu vodu, zaroniti u nju. U svim vremenima more je bilo ─Źvrsto povezano sa zdravljem i dugove─Źno┼í─çu. Pre mnogo miliona godina ┼żivot je nastao upravo u moru, pa se mo┼że re─çi da je svako od nas deo ogromnog Svetskog okeana, a sve morsko je na┼íe srodno i rodno.

 

Efikasnost preparata

Lekovito dejstvo

 

Blagotvorno i lekovito dejstvo morskih biolo┼íkih resurasa na zdravlje ljudi je odavno ve─ç poznato i dokazano. Kao i┬á ─Źinjenica da je apsorpcija morskih sastojaka u na┼íem telu visoka. Ruski nau─Źnici su po─Źeli da prou─Źavaju prednosti morskih sastojaka i njihov efekat na ljudsko telo jo┼í u sovjetsko vreme. Akumulirajuc╠üi tokom godina bogatu klini─Źku praksu koja jasno pokazuje efikasnost morskih komponenti.

 

Efikasnost preparata

 

Sastojci ─Źiji su izvor razni stanovnici mora ulaze u sastav jedinstvenih kompleksa „Doktor More„, koji su predstavljeni u obliku dijetetskih suplemenata. U ovom obliku oni su odli─Źno re┼íenje koje doprinosi da se nadoknadi nedostatak odre─Ĺenih elemenata u tragovima. Koji dovodi do neravnote┼że u razli─Źitim biolo┼íkim procesima u telu. ┼áto na kraju izaziva razvoj razli─Źitih bolesti i patolo┼íkih stanja.

Efikasnost preparata. Zapravo, efekati Doktor More kompleksa nalikuju efektima mediteranske dijete koju svi preporu─Źuju[1], ali u modernom, ergonomskom i svima dostupnom obliku kapsule, koja isporu─Źuje aktivne supstance ta─Źno do mesta primene koje je sama priroda propisala.

 

Efikasnost preparata

Morski plodovi

 

Efikasnost preparata. Svi znamo koliko su morski plodovi korisni, ali neki predstavnici morskog ┼żivog sveta mogu pomoc╠üi u re┼íavanju zaista ozbiljnih zdravstvenih problema[2].

Nakon ┼íto smo vam objasnili za┼íto je bitno da znate kolika je bioraspolo┼żivost bilo koje supstance koju unosite u organizam. Do┼ílo je vreme i da vam otkrijemo tajne o efikasnosti supstanci koje se nalaze u na┼íim praparatima Doktor More.

Predstavljamo sve benefite koje vam mogu obezbediti: 


Pro─Źitali ste ─Źlanak:“Efikasnost preparata Doktor More“
Mirijam Soldatovi─ç-Buneta, Doktor More

AKCIJA

ANTIPARAZIT PROGRAM

AKCIJA

LEPOTA & ZDRAVLJE

AKCIJA

SNAGA MUŠKARCA

Jelovnik japanskih stogodišnjaka

Jelovnik japanskih stogodi┼ínjaka. Gledaju─çi postavljen sto, mo┼żete ta─Źno odrediti koje je doba godine u Japanu. U Japanu je uobi─Źajeno ┼żiveti...

Zašto baš mi?

Ako ste sebi postavili pitanje za┼íto ba┼í ovi preparati u moru suplementacije koja se nalazi na tr┼żi┼ítu: 

  • zato ┼íto nismo kao drugi, 
  • zato ┼íto nam je zdravlje i edukacija ispred profita, 
  • zato ┼íto volimo da imamo uz sebe kvalitetne i zdrave ljude, 
  • zato ┼íto nam je misija da pomognemo ljudima da shvate ┼íta zna─Źi kvalitet i nauka
  • zato je kod nas SNAGA MORA U SVAKOJ KAPSULI!