Efikasnost preparata Doktor More

Zašto more leči?

 

Efikasnost preparata. „More leči sve bolesti“, udahnuti morski vazduh, otići na vode – u svim vremenima more je bilo čvrsto povezano sa zdravljem i dugovečnošću. Pre mnogo miliona godina život je nastao upravo u moru, pa se može reći da je svako od nas deo ogromnog Svetskog okeana, a sve morsko je naše srodno i rodno.

Blizina DNK krvi morskoj vodi je odavno dokazana, kao i visoka apsorpcija morskih sastojaka u našem telu. Ruski naučnici su počeli da proučavaju prednosti morskih sastojaka i njihov efekat na ljudsko telo još u sovjetsko vreme, akumulirajući tokom godina bogatu kliničku praksu koja jasno pokazuje efikasnost morskih komponenti.

Efikasnost preparata Doktor More

 

Efikasnost preparata

 

Morski stanovnici u kompleksima „Doktor More“ predstavljeni su u obliku dijetetskih suplemenata. Ovaj oblik oslobađanja je potpuno opravdan, jer je naš zadatak da nadoknadimo nedostatak određenih elemenata u tragovima koji dovode do neravnoteže u telu, što na kraju izaziva razvoj različitih bolesti i patologija.

Zapravo, Doktor More kompleksi su ista mediteranska dijeta koju svi preporučuju[1], ali u modernom, ergonomskom i svima dostupnom obliku kapsule, koja isporučuje aktivne supstance tačno do mesta primene, koje je propisano, po samoj prirodi.

 

Morski plodovi

 

Svi znamo koliko su morski plodovi korisni, ali neki morski životi mogu pomoći u rešavanju zaista ozbiljnih zdravstvenih problema[2].
Nakon što smo vam objasnili zašto je bitno da znate kolika je bioradpoloživost bilo koje supstance koju unosite u organizam, došlo je vreme i da vam otkrijemo tajne o efikasnosti supstanci koje se nalaze u našim praparatima Doktor More.

Predstavljamo vam sve benefite koje možete dobiti iz:

Mirijam Soldatović-Buneta, Doktor More

AKCIJA

ANTIPARAZIT PROGRAM

AKCIJA

LEPOTA & ZDRAVLJE

AKCIJA

SNAGA MUŠKARCA

Šta je to dismenoreja?

Dismenoreja   šta je to, simptomi, lečenje Svaka devojčica sa uzbuđenjem očekuje dolazak menstruacije, jer to znači da će postati...

Čemu služe antioksidansi?

Mladost kože - Kako je zadržati? II deo   Čemu služe antioksidansi? Priroda se pobrinula za prisustvo antioksidativnog sistema u...

Kisela i enzimska hidroliza – II deo

Osnovni načini hidrolize proteina: kisela hidroliza enzimska (fermentativna) hidroliza   Kisela hidroliza   U kiselinskoj hidrolizi, originalne sirovine se obrađuju...

Zašto baš mi?

Ako ste sebi postavili pitanje zašto baš ovi preparati u moru suplementacije koja se nalazi na tržištu: 

  • zato što nismo kao drugi, 
  • zato što nam je zdravlje i edukacija ispred profita, 
  • zato što volimo da imamo uz sebe kvalitetne i zdrave ljude, 
  • zato što nam je misija da pomognemo ljudima da shvate šta znači kvalitet i nauka
  • zato je kod nas SNAGA MORA U SVAKOJ KAPSULI!