Fukoidan Jod: Kako se brzo otarasiti simptoma prehlade?

Fukoidan Jod: Kako se brzo otarasiti simptoma prehlade?

Fukoidan Jod: Kako se brzo otarasiti simptoma prehlade? Ovaj inovativni preparat predstavlja pravi naučni proboj u borbi protiv virusa! Jesen još nije pokazala svoje pravo lice, a već nas sve češće tera da se umotavamo u tople šalove i otvorimo kupole naših kišobrana. Pitanje koje se nameće je: kako se pobrinuti da se ovaj period iz „divnih jesenjih nijansi“ ne pretvori u „dosadno vreme“ zbog pobedonosnog napada virusa?

Već smo podelili sa vama tajne kako brzo ojačati imunitet. Naveli smo vam primere imunomodulatora koji štite organizam od napada virusa. Ukoliko niste imali vremena da pročitate sve to, još jednom ćemo detaljnije objasniti kakvo rešenje imamo za vas. Bestseler naše kompanije Doktor More je Fukoidan Jod.

Fukoidan Jod: Kako se brzo otarasiti simptoma prehlade?

Fukoidan Jod je odgovor na pitanje: Kako se brzo otarasiti simptoma prehlade?

 

Bez preterivanja, ovo je jedan od najefikasnijih imunomodulatora današnjice. Jedini je preparat na ruskom i srpskom tržištu u kome su glavne aktivne supstance – imunotropni peptidi iz ganglija lignji, nukleinske kiseline iz mleča ribe lososa i fukoidan – poreklom direktno iz morskih dubina.

Pokušaćemo da vam na najjednostavniji mogući način objasnimo kako deluju ove blagotvorne supstance.

Kada uđu u organizam, peptidi iz ganglija lignji aktiviraju imuni sistem. Oni najpre otkrivaju ćelije oštećene virusima i stimulišu proizvodnju antitela za borbu protiv patogena. Istovremeno, oni povećavaju i aktivnost makrofaga koji apsorbuju poražene neprijatelje.

Fukoidan, polisaharid izolovan iz morske alge blokira viruse koji su ušli u organizam i sprečava ih da uđu u ćeliju. Probuđene fukoidanom, naše ćelije ubice ubijaju patogene neprijatelje. Za to vreme, revitalizovani makrofagi nalaze ostatke i uklanjaju ih iz organizma.

Fukoidan je efikasan i u borbi protiv virusa herpesa. Zato je Fukoidan Jod posebno koristan za one koji imaju prehladu praćenu osipom na usnama. Već drugog dana primene, svrab i peckanje se smanjuju, a oporavak biva mnogo brži.

Nukleoproteini iz mleča lososa pomažu da se brzo i efikasno poveća imunitet. Ove bioaktivne supstance dobijene su iz DNK koja se nalazi u ribljem mleču. Imaju svojstvo da jačaju antivirusnu odbranu tela i eliminišu slobodne radikale – glavne krivce za oksidativni stres.

 

Fukoidan Jod: Kako se brzo otarasiti simptoma prehlade?

 

Naš šampion u borbi protiv prehlade i gripa

 

Sposobnost preparata Fukoidan Jod da za kratko vreme ojača imunitet nije prošla nezapaženo. Ovaj izuzetni preparat je postao dobitnik Međunarodne farmaceutske nagrade Zeleni Krst (Green Cross) u nominaciji „Naučni napredak u borbi protiv prehlade i gripa“.

Fukoidan Jod (orig. ImunoStimul) je pomogao da više od 600.000 ljudi prebrodi viruse tokom hladne sezone, a onima koji ipak nisu mogli da izbegnu taj susret, da stanu na noge već drugog dana primene. Važno je napomenuti da se radi o apsolutno prirodnom imunomodulatoru, u kome nema hemije i sintetičkih supstanci. Sirovine su, pre obrade, plutale u moru u neposrednoj blizini proizvodnih objekata – u vlasništvu fabrike Doktor More u Primorskom kraju, Partizansk, Vladivostok.

Fukoidan Jod možete kupiti u apotekama, a ukoliko nemate vremena za odlazak u apoteke, kuriri Post-expressa će naš kompleks dostaviti direktno do vašeg doma. Jedna bočica će biti dovoljna, kako za preventivnu upotrebu u cilju podizanja imunološkog sistema, tako i za postizanje izraženog terapijskog efekta kod virusnih infekcija (SARS, Covid, grip, herpes simplex…).

 

Ojačajte svoj imuni sistem danas, da se sutra ne biste borili sa simptomima prehlade!

FUKOIDAN JOD

Za zaštitu organizma od virusa, SARS-a i gripa


Pročitali ste članak:“Fukoidan Jod: Kako se brzo otarasiti simptoma prehlade?“
Mirijam Soldatović-Buneta, Doktor More

AKCIJA

ANTIPARAZIT PROGRAM

AKCIJA

LEPOTA & ZDRAVLJE

AKCIJA

SNAGA MUŠKARCA

Rudarstvo u Tihom okeanu

i njegov uticaj na životnu sredinu   Rudarstvo u Tihom okeanu i njegov uticaj na životnu sredinu. Prema prognozama geologa,...

Korejski morski lovci

Henjo   Korejski morski lovci. Na jugu Koreje postoji neobična profesija - lovac na morske "gmizavce". Za zemlju koja je...

Povećana kiselina u želudcu

KOJI SU TO GLAVNI SIMPTOMI I STANJA LJUDSKOG TELA, KOJI MOGU BITI DIREKTNO POVEZANI SA NEDOSTATKOM MIKRONUTRIJENATA tj. MIKROELEMENATA?  ...

Hormonska terapija za menopauzu

Važno je znati   Hormonska terapija za menopauzu. Pre svega, menopauza nije bolest i nije je neophodno lečiti, jer ne...

Zašto baš mi?

Ako ste sebi postavili pitanje zašto baš ovi preparati u moru suplementacije koja se nalazi na tržištu: 

  • zato što nismo kao drugi, 
  • zato što nam je zdravlje i edukacija ispred profita, 
  • zato što volimo da imamo uz sebe kvalitetne i zdrave ljude, 
  • zato što nam je misija da pomognemo ljudima da shvate šta znači kvalitet i nauka
  • zato je kod nas SNAGA MORA U SVAKOJ KAPSULI!