Kako očistiti organizam?

Zatvor - Kako očistiti organizam brzo i lako? - Doktor More / PharmOcean Lab

Brzo i lako?

 

Mnogi stručnjaci su sigurni da telu nije potrebno dodatno čišćenje, da sve to organizam radi sam. Ova izjava je tačna, ali samo za apsolutno zdrav organizam, koji je, osim toga, u povoljnim prirodnim uslovima i u čistoj spoljnoj sredini. Istina je drugačija. Gotovo sve odrasle osobe imaju neku vrstu zdravstvenih problema, a naše okruženje nas snabdeva obiljem štetnih supstanci, od izduvnih gasova automobila do dobrovoljnog trovanja cigaretama i alkoholom sumnjivog kvaliteta, ali tu nije kraj.

Kažete da ne pijete i ne pušite! Idete li u prodavnicu? I tada je vaš organizam u opasnosti zbog brojnih aditiva za hranu, zgušnjivača, zaslađivača, pesticida kojima se prska voće i povrće itd.

Ispostavilo se da u savremenim uslovima organizam ne može uvek da se očisti i ne može bez dodatne pomoći. Sve više ljudi pati od sezonskih alergija. Alergeni su takođe opasno smeće u nama. Mnogi stanovnici razvijenih zemalja imaju prekomernu težinu, nepotrebne masti, alergije, glavobolje itd.

 

Kako se rešiti unutrašnjeg smeća koje nas opterećuje?

 

Kako se rešiti unutrašnjeg smeća koje nas opterećuje u najmanju ruku, a zatim i čini bolesnim. Ruski naučnici iz dalekih istočnih centara već duže vreme rade na rešavanju problema čišćenja organizma. Sve je počelo sad već davne 1970. godine kada je pod rukovodstvom doktora bioloških nauka, profesora Leonida Mendelieviča Epsteina, napravljen biološki centar koji se bavio istraživanjem i kliničkim studijama o uticaju morskih ekstrakata na fiziološke procese u ljudskom organizmu, rehabilitaciju tela nakon izlaganja hemijskom oružju ili preživljavanje u ekstremnim uslovima. Kao što mora predstavljaju glavni čistač za planetu, tako su naučnici shvatili da morski ekstrakti predstavljaju neverovatne čistače za naš organizam.

Ruski naučnici iz dalekih istočnih naučnih centara našli su rešenje. Napravili su velnes kompleks ALGINAT HITOZAN JOD iz serije DOKTOR MORE preparata koji se uspešno nosi sa čišćenjem naših organa i tkiva.

ALGINAT HITOZAN JOD je visoko efikasan kompleksni enterosorbent zasnovan na aktivnim supstancama morskog životinjskog i biljnog sveta, koji imaju sposobnost čvrstog vezivanja i uklanjanja toksičnih supstanci i alergena bilo kog porekla iz organizma.

Kompleks ALGINAT HITOZAN JOD uključuje potpuno prirodne morske komponente, dobijene iz morskih organizama: hitozan iz oklopa kamčatskih rakova, kalcijum-alginat i morska alga laminarija.
 

Hitozan

 

Hitozan je prirodni polisaharid, sposoban da aktivno apsorbuje molekule organske i neorganske prirode, efikasan je u slučaju povećanog toksičkog opterećenja, trovanja hranom i različitih intoksikacija. Hitozan privlači molekule masti i uklanja ih iz tela. Jedan molekul hitozana uklanja masnoću iz tela 10-12 puta veću od njegove molekularne težine.

Pospešuje detoksikaciju tela kod prekomernog unosa alkohola i masne hrane. U slučaju gastritisa i čira čisti gastrointestinalni trakt od patogenih bakterija, ublažava upale i pospešuje zarastanje čireva, stimuliše regeneraciju gastrointestinalne sluznice. Pomaže organizmu da se brzo i lako reši toksina, patogena, alergena, gljivica, soli teških metala i radionuklida.

Ulazeći u stomak, nabubri, pretvarajući se u gelastu supstancu i tako štiti sluznicu od erozivnih procesa, a samom čoveku daje utisak sitosti, pa se može koristiti i u procesu dijeta. Smanjuje nivo holesterola, triglicerida i ukupnih lipida u krvnom serumu. Stimuliše stvaranje bifidobakterija i korisne crevne flore, pa se može koristiti i kao probiotik.

 

Kalcijum alginat

 

Kalcijum alginat (kalcijumova so alginske kiseline) je veoma jak sorbent i istovremeno izvor organskog kalcijuma. On uklanja iz tela nusproizvode metabolizma, soli teških metala (olovo, kadmijum, živa itd.) i radionuklide (stroncijum, barijum, radijum itd.). Čisti gastrointestinalni trakt od patogene mikroflore, pomaže u obnavljanju korisne mikroflore nakon uzimanja antibiotika.

Izvor je bioraspoloživog kalcijuma u organskom obliku, koji je neophodan za održavanje gustine kostiju (prevencija ostoporoze), za funkcionalnu aktivnost miokarda, dobro stanje kože, zuba, kose i noktiju, kao i drugih fizioloških procesa. Sprečava zatvor, nadimanje, podstiče pokretljivost creva, poboljšava proces varenja i lučenja žuči.

 

Japanska alga Laminarija

 

Japanska alga Laminarija sadrži aminokiseline, rastvorljive polisaharide (fukoza, manoza, glukoza, manitol), laminarin, fukoidan, lipide, vitamine A, B1, B2, B12, D, askorbinsku kiselinu, derivate hlorofila, karotenoide, makro- i mikroelemente (kalijum, magnezijum, kalcijum, natrijum, brom, gvožđe, molibden, mangan, bakar, cink, selen), jod u organskoj bioraspoloživoj formi. Alga pospešuje detoksikaciju organizma, čišćenje od radionuklida, teških metala i toksina. Snižava nivo ukupnog holesterola i triglicerida, čime se prečišćavaju krvni sudovi i smanjuje verovatnoća razvoja ateroskleroze.

 

Podstiče smanjenje zgrušavanja krvi, sprečava stvaranje krvnih ugrušaka. Jod daje poseban stimulans organizmu. Osim što uklanja nedostatak joda u organizmu, jod odlično deluje na uklanjanje sekreta iz organizma. Takođe svi znaju da jod pomaže u borbi protiv infekcija, normalizuje rad štitne žlezde preko potrebne našem organizmu. Ova alga takođe normalizuje funkciju creva, stimuliše njihovu pokretljivost, nežno olakšavajući zatvor.

 

Kompleks ALGINAT HITOZAN JOD

 

 • pomaže u potpunom čišćenju tela od toksina, patogena, gljivica, alergena, soli teških metala, radionuklida
 • normalizuje procese varenja i lučenja žuči
 • nežno čisti creva kako bi se sprečio zatvor
 • pomaže u smanjenju telesne težine
 • čisti krvne sudove snižavanjem nivoa holesterola, triglicerida i ukupnih lipida u krvi, čime sprečava razvoj bolesti kardiovaskularnog sistema
 • stimuliše zarastanje sluzokože kod bolesti gastrointestinalnog trakta (gastritis, čir na želucu i čir na dvanaestopalačnom crevu)
 • poboljšava stanje kože, kose i noktiju

ALGINAT HITOZAN JOD očistiće vaš organizam i zaštitiće vas od štetnih uticaja okoline.
 

ALGINAT HITOZAN JOD

Zdravo čišćenje organizma, lečenje creva i obnavljanje sopstvene mikroflore

AKCIJA

ANTIPARAZIT PROGRAM

AKCIJA

LEPOTA & ZDRAVLJE

AKCIJA

SNAGA MUŠKARCA

Kako testirati svoj imunitet?

Pre nego što vam ponudimo test za određivanje nivoa imuniteta, hajde da se ukratko podsetimo šta je to. Imunitet je...

Ohotsko more

Ohotsko more je jedno od najvećih i najdubljih mora na Zemlji. Njegova površina je oko 1603 hiljade km2. Srednja dubina...

Zašto baš mi?

Ako ste sebi postavili pitanje zašto baš ovi preparati u moru suplementacije koja se nalazi na tržištu: 

 • zato što nismo kao drugi, 
 • zato što nam je zdravlje i edukacija ispred profita, 
 • zato što volimo da imamo uz sebe kvalitetne i zdrave ljude, 
 • zato što nam je misija da pomognemo ljudima da shvate šta znači kvalitet i nauka
 • zato je kod nas SNAGA MORA U SVAKOJ KAPSULI!