Kako poboljšati potenciju?

Kako poboljšati potenciju: klinička ispitivanja proizvoda Trepang i Kukumarija (Snaga muškarca)

klinička ispitivanja proizvoda Trepang i Kukumarija (Snaga muškarca)

 

Kako poboljšati potenciju? Prema postojećim pravilima, klinička istraživanja dijetetskih suplemenata nisu obavezna, ali ozbiljni proizvođači to rade dobrovoljno kako bi bili sigurni da su sredstva koja nude efikasna.

Kompanija Pharmocean Lab sprovela je kliničke studije o svom kompleksu Trepang i Kukumarija (orig. Ekstra Snaga), dizajniranom da ispravi seksualnu sferu muškaraca, a pre svega da poveća potenciju.

 

Morski hidrobionti

 

Kao deo Trepang i Kukumarija, morski hidrobionti su trepang, kukumarija, hrskavično tkivo ajkule i raže. Sve ove komponente se od davnina koriste u istočnoj medicini za podizanje životnog tona, poboljšanje performansi i povećanje potencije.

Za testiranje je izabrano 40 muškaraca u dobi od 20 do 60 godina, svi učesnici studije su prošli opšti klinički test krvi i urina, popunili detaljan upitnik o njihovom zdravstvenom stanju i komorbiditetima.

Izmerena je visina, težina, krvni pritisak, nivo šećera u krvi, uzeta za analizu i ispitana semenska tečnost i sastavljen spermogram, svaki ispitanik je podvrgnut ultrazvuku prostate…

 

Rezultat istraživanja

 

Kao rezultat istraživanja MIEF-5 i žalbe pacijenta su istaknuti glavni faktori koji negativno utiču na potenciju.

 1. Seksualni poremećaji
 2. Porodični sukobi
 3. Žalbe, na prvi pogled, nisu povezane sa seksualnim životom: bol u donjem delu leđa i donjem delu stomaka, nesanica, psihogena glavobolja.

Svi ispitanici su pokazali erektilnu disfunkciju (ED), imali su pritužbe na seksualnu slabost, prekratak seksualni odnos, prigušeni osećaj orgazma, smanjeni libido i oslabljenu erekciju.

Ispitanici su identifikovali glavne uzroke ED: hipertenzivnu bolest, vaskularnu aterosklerozu, koronarnu bolest srca, dijabetes šećera, antihipertenzivne lekove koji inhibiraju erekciju i druge zdravstvene probleme.

Učesnici studije su podeljeni u 2 grupe od 20 osoba sa približno jednakim zdravstvenim stanjem, prva grupa je tokom 120 dana uzimala 1 kapsulu Trepang i Kukumarija 3 puta dnevno tokom obroka, druga grupa je uzimala u istom režimu placebo kapsule (tj. ne sadrže nikakvu aktivnu supstancu).
Sve vreme studije, pacijenti su vodili dnevnik o svom zdravstvenom stanju i seksualnim mogućnostima.

 

Pregled pacijenata je obavljen pre i posle upotrebe dijetetskog suplementa

Trepang i Kukumarija„.

 

 • Studija je pokazala da je nakon uzimanja Trepang i Kukumarija 80% onih koji su uzimali preparata poboljšalo seksualni status (povećan libido i intenzitet adekvatnih erekcija), a 40% je poboljšanje ocenilo kao značajno. U kontrolnoj grupi, stope su praktično nepromenjene.
 • Kod 80% pacijenata sa simptomima hroničnog prostatitisa, nelagodnost prilikom mokrenja je nestala, bol u perineumu je nestao. Prema popunjenim upitnicima, primećeno je smanjenje svih simptoma hroničnog prostatitisa.
 • Ispitanici su postali življi i imali su produženi seksualni osećaj, duži polni odnos i, uopšte, povećano seksualno samopoštovanje. Nivo testosterona u krvi porastao je za 26%, a procenat pokretnih spermatozoida za 73%.
 • Prilikom uzimanja Trepang i Kukumarija, primećen je dobar psihoterapijski efekat, povećana je tolerancija fizičkog napora.
 • Nijedan od testiranih neželjenih efekata nije primećen, što je veoma važno, jer mnogi popularni lekovi za povećanje potencije imaju mnogo kontraindikacija i neželjenih efekata. Na primer, ne preporučuju se osobama sa visokim krvnim pritiskom i aterosklerozom.

 

Kontraindikacije

 

U članku „Kako poboljšati potenciju prirodnim preparatima?“ na našoj veb stranici smo detaljno govorili o ozbiljnim kontraindikacijama za mnoge lekove za povećanje potencije koji sadrže aktivne sastojke sildenafil (vijagra), tadalafil (Sealek, Tongkat, Ali platina, itd.).

Sami proizvođači, među kontraindikacijama, navode veliku listu bolesti i, pre svega, kardiovaskularnih bolesti (hipotenzija, hipertenzija, teška ateroskleroza). Ispostavlja se začarani krug: potencija pada zbog hroničnih bolesti, a ako su prisutne, podizanje uz pomoć lekova na bazi sildenafila, tadalafila i slično je ne samo opasno, već i smrtonosno.

Lista neželjenih efekata je takođe impresivna: bol u stomaku, mučnina, dijareja, povećana osetljivost na svetlost, vrtoglavica, gubitak sluha itd. Pored toga, uputstva za ovu grupu lekova kažu da njihovo uzimanje može pomoći samo kod već nastalog seksualnog uzbuđenja.

TREPANG I KUKUMARIJA je dostojno rešenje za ljude čak i sa ozbiljnim zdravstvenim problemima. Ne pruža trenutni kratkoročni efekat, već dugoročno poboljšanje. Pored pozitivnog uticaja na seksualnu sferu, kompleks poboljšava ukupan kvalitet života, što je potvrdila studija.

TREPANG I KUKUMARIJA

Poboljšava potenciju, leči muški organizam. Čest i dug seks bez rizika za srce i novčanik.

AKCIJA

ANTIPARAZIT PROGRAM

AKCIJA

LEPOTA & ZDRAVLJE

AKCIJA

SNAGA MUŠKARCA

ALD – Alkoholna bolest jetre

ALD. Prenosimo vam u potpunosti ispovest bivše medicinske sestre, koja je postala pisac i poznata blogerka koja piše o zdravlju,...

Oznaka proizvoda

šta se krije iza nje i na šta treba obratiti pažnju   Stručnjaci koji govore u popularnim programima za potrošača...

Kako povećati imunitet?

10 životnih trikova   Kako povećati imunitet? U dvorištu je sredina zime, napolju je hladnoća i sneg, a u zatvorenom...

Zašto baš mi?

Ako ste sebi postavili pitanje zašto baš ovi preparati u moru suplementacije koja se nalazi na tržištu: 

 • zato što nismo kao drugi, 
 • zato što nam je zdravlje i edukacija ispred profita, 
 • zato što volimo da imamo uz sebe kvalitetne i zdrave ljude, 
 • zato što nam je misija da pomognemo ljudima da shvate šta znači kvalitet i nauka
 • zato je kod nas SNAGA MORA U SVAKOJ KAPSULI!