Kako povećati imunitet?

10 životnih trikova

 

U dvorištu je sredina zime, napolju je hladnoća i sneg, a u zatvorenom svi kijaju i kašlju. Bojiš se da se razboliš? – Znamo kako da vas zaštitimo protiv sezonskih bolesti! Pročitajte naše savete, radite ono što kažu i biće vam sreća, pa to je zdravlje! Idemo:

NE PIJTE CRNI ČAJ!

 

  • 1. Zamenite ga zelenim. Sadrži „magični“ sastojak-epigalokatehin galat (Environ), koji oštećuje viruse gripa i sprečava ih da se šire po celom telu. Naučnici veruju da takođe može blokirati delovanje bakterija koje izazivaju upalu pluća. Ali zapamtite, nijedna tečnost neće ukloniti toksine bolje od obične vode, pa zapamtite da je pijete.

 

SEJTE BAKTERIJE U SEBI

 

  • 2. Sada vam je potrebna normalna mikroflora u crevima, jer će to pomoći telu da se brže nosi sa virusom. Nema vremena za objašnjenje, samo kupite sebi barem jogurt (da, i on je izvor dobrih bakterija). A za najbolji efekat, pijte poseban kompleks koji normalizuje rad gastrointestinalnog trakta i uklanja višak toksina iz tela, na primer, prirodni detoks kompleks ALGINAT HITOZAN JOD.

 

TRAVA SAMO KAO KORIST

 

  • 3. Mislimo na ruzmarin. To je moćan prirodni antivirusni lek, jer sadrži karnoznu kiselinu. Korejski naučnici (oni iz Južne, naravno) nedavno su ustanovili magična svojstva ove kiseline, ona sprečava virus da se pridruži vašim ćelijama, čime sprečava širenje virusa u telu.

 

Bolestan? – URADI PUNJENJE!

 

  • 4. Već ste počeli da kijate, ali još uvek „na nogama“, a temperatura je do sada manja od 37.2?! Vežbajte kod kuće. Masa korisnih „hemikalija“ koje vaše telo oslobađa pod opterećenjem pomoći će sužavanju sudova u i oko sluzokože — nos i grlo će postati lakši. Glavna stvar, ne preterujte! Ozbiljna fizička aktivnost samo će ubiti vaš imunitet.

 

Miši

 

  • 5. Da-da, baš kao što to rade krave. Šta-šta, Zar nismo poludeli? – Ne. Činjenica je da vibracije koje nastaju zujanjem i brujanjem poboljšavaju prodor nazofarinxa azotnog oksida u tkivo koje se bori protiv mikroba. Ovde preporučujemo da nakratko (mada, možda će vam se svideti) uvedete budističku praksu meditacije u svoj život na zvuk „Om“. Duboko udahnite, a na izdisaju probudite „Om“, morate kvalitetno zujati punim glasom, tako da se vibracija oseća u nosu.

 

NE DIRAJ LICE!

 

  • 6. Dok se vozite u transportu bez rukavica, sakupljate milijarde bakterija, neke od njih su virusi. Ne tri znači ne pipajte oči, nos i usne dok ne operete ruke. Pa, ili hodajte u rukavicama.

 

STIMULIŠITE SE!

 

  • 7. Preduzmite preventivne mere, ojačajte imunitet pre nego što se razbolite, kako se uopšte ne biste razboleli. Pijte kurs imunomodulatornih preparata, najbolji prirodni sastav, na primer, prirodni morski imunomodulator-FUKOIDAN JOD. Napravljen je samo od prirodnih morskih sastojaka, od kojih je jedan fukoidan, najmoćniji prirodni imunostimulant. Aktivira imuni sistem i već mobilisano telo se brzo nosi sa virusima.

 

SLUŠAJTE MINISTARSTVO ZDRAVLJA KADA UPOZORAVA

 

  • 8. Pušači, pažnja! Korejski naučnici su dokazali da pušenje 5 puta povećava rizik od dobijanja gripa. Zašto je tako? Uzrok leži u cilijama koje se nalaze u nosnoj šupljini i sinusima. Oni pate od tokova vrućeg toksičnog dima i kao rezultat toga ne rade ispravno i ne štite sluznicu od ulaska virusa.

 

KUBI KUPUS DOK JE VRUĆE

 

  • 9. Kiseli kupus doprinosi vitalnoj aktivnosti laktobacila koji žive u našim crevima. Možete piti probiotike i kolonizovati floru koliko god želite, ali ako je ne „nahranite“, ona se i dalje neće ukoreniti. Kiseli kupus je najbolja hrana za laktobacile. Pored toga, naučnici (ovog puta iz Italije) otkrili su da je naš kiseli kupus efikasno oružje protiv streptokoknih bakterija!

 

SUŠI RUKE

 

  • 10. Oprao sam ruke! Zato što se bakterije razmnožavaju u vlažnom, toplom okruženju, baš u onom na vašim rukama, ako se nakon pranja ne osuše dobro. Ali samo nemojte to raditi u kancelarijskoj sušilici koja visi u zajedničkom toaletu. Duva vazduh oko ruku iz iste prostorije i smestiće sve viruse nazad, bolje ih je obrisati papirnim ubrusom.

 

ALGINAT HITOZAN JOD

Zdravo čišćenje organizma, lečenje creva i obnavljanje sopstvene mikroflore


FUKOIDAN JOD

Za zaštitu organizma od virusa, SARS-a i gripa

AKCIJA

ANTIPARAZIT PROGRAM

AKCIJA

LEPOTA & ZDRAVLJE

AKCIJA

SNAGA MUŠKARCA

Pozitivnost tela (Body Positive)

  Kako definisati granice razumnog?   Tolerancija je novi trend 21. veka. Svi težimo da budemo tolerantni, lojalni i politički...

Kako očistiti organizam?

Brzo i lako?   Mnogi stručnjaci su sigurni da telu nije potrebno dodatno čišćenje, da sve to organizam radi sam....

Kako ojačati imunitet?

  Kako ojačati imuni sistem i brzo se otarasiti simptoma prehlade?   Fukoidan jod naučni proboj u borbi protiv virusa...