Koji su vitamini neophodni za zdravlje muškaraca?

Koji su vitamini neophodni za zdravlje muškaraca?

Neophodni vitamini za zdravlje muškaraca … Ova fraza iz popularnog filma ne odnosi se samo na žene, već i na muškarce. O predstavnicima jačeg pola oko 40 često kažu: „Čovek u svom vrhuncu!“, ali u isto vreme mnogi muškarci počinju da imaju lošije zdravlje, a često i zbog nezdravog načina života. Resursi tela su iscrpljeni, a masna hrana, brza hrana, alkohol pogoršavaju zdravstvene probleme.

 

Neophodni vitamini za muško zdravlje

 

U ovom dobu, vreme je da se uspostavi ispravna ishrana, koja će pomoći u održavanju zdravlja celog muškog tela, i, naravno, reproduktivnog sistema, dugi niz godina. Koje supstance su neophodne za muškarca nakon 40 godina? Međutim, oni neće stati na put.

 

Cink

 

Cink je potreban za proizvodnju dovoljno testosterona, glavnog muškog hormona. Mnogo cinka se nalazi u smeđem pirinču, pšeničnim mekinjama, urmi i morskim plodovima, semenkama bundeve.

 

Belančevine

 

Mlečni proizvodi kao što su sveži sir i surutka su odlični izvori proteina. Protein sadržan u surutki se sporo vari i sve vreme daje mišićnu izdržljivost neophodnu za aktivan sport, fizički rad i seks, koji takođe zahteva mnogo energije. Sir igra sličnu ulogu.

 

Likopen

 

Ova supstanca je važna za prevenciju raka, nalazi se u paradajzu i drugom voću i povrću crvene boje.

 

Vlakna

 

Vlakna su potrebna i muškarcima i ženama, posebno onima koji imaju povišen nivo „lošeg“ holesterola i ljubiteljima masne hrane. Vlakna doprinose normalnom funkcionisanju gastrointestinalnog trakta i sprečavaju vaskularnu aterosklerozu. Vlakna su obilna u žitaricama od celog zrna, ovsenoj kaši, algama.

 

Omega-3 kiseline

 

Najviše ih ima u masnoj morskoj ribi, lignjama, morskim plodovima, orasima, biljnim uljima. Oni su neophodni za zaštitu zglobova, prevenciju raka, čišćenje krvnih sudova, uključujući snabdevanje genitalija za potpunu erekciju.

 

Fitohormoni

Zdravlje muškaraca i neophodni vitamini

 

Od antike je poznato da celer i peršun povećavaju mušku snagu. To je zato što sadrže biljne analoge muških hormona. Ako je vaša ishrana daleko od idealnog. U modernom urbanom ritmu često nema mesta za pravilnu ishranu, a zatim pomaže prijem specijalnih vellness sredstava. Ruski stručnjaci razvili su efikasan prirodni kompleks TREPANG I KUKUMARIJA za podršku muškom zdravlju. U svom sastavu, morske biološki aktivne supstance trepanga, kukumarije i hrskavice ajkule i raže, koje podržavaju energiju, jačaju krvne sudove i srce, kao i povećavaju potenciju.

TREPANG I KUKUMARIJA

Poboljšava potenciju, leči muški organizam. Čest i dug seks bez rizika za srce i novčanik.


Pročitali ste članak: „Vitamini koji su neophodni za zdravlje muškaraca“
Mirijam Soldatović-Buneta, Doktor More

AKCIJA

ANTIPARAZIT PROGRAM

AKCIJA

LEPOTA & ZDRAVLJE

AKCIJA

SNAGA MUŠKARCA

Ganglije lignje – Fukoidan Jod

Ganglije lignje - Fukoidan Jod Lignje su generalno neverovatna stvorenja. Svojim izgledom podsećaju na stanovnike drugih planeta, a po sposobnostima...

Morska medicina

Morska medicina. Upotreba lekova dobijenih iz životinjskih tkiva pre pola veka pripisivana je atributima nadrilekarstva. Ipak, tokom proteklih nekoliko vekova,...

Zašto baš mi?

Ako ste sebi postavili pitanje zašto baš ovi preparati u moru suplementacije koja se nalazi na tržištu: 

  • zato što nismo kao drugi, 
  • zato što nam je zdravlje i edukacija ispred profita, 
  • zato što volimo da imamo uz sebe kvalitetne i zdrave ljude, 
  • zato što nam je misija da pomognemo ljudima da shvate šta znači kvalitet i nauka
  • zato je kod nas SNAGA MORA U SVAKOJ KAPSULI!