Naše nagrade

ZDRAVA ISHRANA

Nagrada ZDRAVA ISHRANA je godišnja društveno značajna nagrada osmišljena da pomogne privlačenju pažnje javnosti na problem zdravlja. Dobitnici Nagrade svake godine su kompanije koje značajno doprinose razvoju i promociji zdravog načina života. Brend Doktor More je pobednik u kategoriji "Najbolja kompanija-proizvođač vitamina i dijetetskih suplemenata".


ZELENI KRST

Nagrada ZELENI KRST (GREEN CROSS®) je najznačajnija nagrada u apotekarskom segmentu farmaceutskog tržišta. Jedan od zadataka nagrade je da se identifikuju, prepoznaju i nagrađuju najbolji, uspešni i efektivni predstavnici farmaceutske I medicinske zajednice za doprinos razvoju otvorenog organizovanog tržišta farmaceutskih proizvoda i usklađenosti sa visokim standardima kvaliteta predstavljenih proizvoda I usluga. Preparat Imunostimul (Fukoida Jod) je dobitnik nagrade Zeleni krst u nominaciji „Naučni napredak u borbi protiv prehlade i gripa“.

ZLATNI MERKUR

Nacionalnu nagradu u oblasti preduzetništva „Zlatni Merkur“ ustanovila je Privredna komora Ruske Federacije 2002. godine. Nagrada ima za cilj podsticanje najuspešnijih malih preduzeća sa do 100 zaposlenih i izvoznih kompanija koje proizvode konkurentne proizvode. Takmičenje pruža priliku da se vide najbolji uzorci proizvoda i usluga, napredni domaći poslovni modeli, da se ojačaju najbolje tradicije ruskog preduzetništva, da se poveća njegov kredibilitet i poverenje u društvu.

GEMMA

„NAJBOLJI PROIZVODI I USLUGE – GEMMA“ je prvo nezavisno takmičenje u kvalitetu za proizvođače proizvoda i usluga u Rusiji. Projekat GEMMA funkcioniše od 2002. godine. Glavni fokus takmičenja GEMMA je kvalitet proizvoda i usluga na ruskom tržištu. Projekat od samog početka nosi sopstvenu ideju o formiranju zlatnog fonda ruskih preduzeća i kompanija sa visokokvalitetnim proizvodima i uslugama za stanovnike Ruske Federacije i stranih zemalja. Ova visoka nagrada dodeljena je jednom od nesumnjivih bestselera - morskom hondroprotektoru za zdravlje zglobova .

MARKA GODINE

Sertifikacija sa značkom „MARKA GODINE“ potvrđuje potrošačka svojstva i originalnost proizvoda. Ova oznaka se dodeljuje samo sertifikovanoj robi i uslugama koje su dobile odgovarajući sertifikat u sistemu dobrovoljne sertifikacije „Marka godine“. Dizajniran je da stvori dodatni nivo zaštite od prodora falsifikovanih i nekvalitetnih proizvoda na potrošačko tržište.

MEDALJA RUDOLFA VIRHOVA

Medalju za izuzetna naučna i praktična dostignuća u oblasti medicine dodeljuje Evropska akademija prirodnih nauka. Nagrada je dobijena za rad na korišćenju kavijara morskog ježa kao izvora funkcionalne ishrane i proizvoda za obnavljanje organizma. Trenutno je kavijar morskog ježa ključni sastojak u kompleksu za podršku ženskom zdravlju Ekstra Mladost ().