ARTROFIŠ

3.000 рсд

Prirodni morski hondroprotektor za zdravlje zglobova.

Formula prirodnog glukozamina, hondroitina i kolagena sa kratkim tokom primene.

  • 14 dana za smanjenje bolova
  • 1 mesec terapije za kontinuiranu remisiju
  • Poboljšanje pokretljivosti zglobova, usporavanje uništavanja hrskavice
  • Opšti efekat jačanja pri povećanim opterećenjima na mišićno-skeletni sistema
  • Može se koristiti u prisustvu ulcerativnih i inflamatornih procesa u gastrointestinalnom traktu

ARTROFIŠ

JEDINSTVENI PREPARAT RUSKIH NAUČNIKA ZA ZDRAVLJE ZGLOBOVA

100% prirodni preparat zasnovan na fermentaciji hrskavičnog tkiva morskih organizama (ajkule, raže, lignje, lososa), čija je antiinflamatorna aktivnost 50-100 puta veća od sličnih supstanci goveđeg porekla ili veštački sintetisanih.

ARTROFIŠ je jedinstveni preparat za zdravlje zglobova na bazi glukozamina, hondroitina i kolagena. Sadrži prirodne komponente vezivnog tkiva, koje su građevinski materijal za hrskavično tkivo zglobova.

Prednosti morskog hondroprotektora:

  • blagotvorno deluje na zglobove i hrskavicu, što vam omogućava da smanjite upotrebu nesteroidnih antiinflamatornih lekova (NSAIL)
  • Kursni unos pomaže u usporavanju progresije degenerativnih procesa u zglobovima, kičmi i paravertebralnim mekim tkivima
  • podrška za zglobnu kapsulu i hrskavične površine zglobova
  • značajno poboljšava funkcionalno stanje zglobova: povećava se obim aktivnih i pasivnih pokreta

Hidrolizati hrskavice lososa, lignji, raže i ajkule, koji su sadržani u kompleksu ARTROFIŠ u obliku koji se lako apsorbuje, služe kao dodatni supstrat za formiranje zdrave hrskavičave matrice unutar ćelija, i predstavlјaju novu osnovu vezivnog tkiva, održavajući normalni sastav i viskoznost sinovijalne tečnosti zglobova.

Hidrolizat tkiva hrskavice lignji (kalimara) sadrži esencijalne (životno važne) makroelemente (kalcijum, magnezijum) i mikroelemente (mangan, hrom, cink, bakar). Magnezijum je aktivator niza važnih fermentativnih procesa, antistresni makroelement, koji doprinosi normalnom funkcionisanju nervnog sistema.

Hidrolizat tkiva hrskavice ajkule i lignji poseduje veoma visoku antiproteaznu aktivnost, odnosno antiinflamatorno dejstvo, koje se značajno povećava nakon fermentativne hidrolize.

Komponente kompleksa ARTROFIŠ sadrže prirodne glukozamine, hondroitin sulfate, rastvorlјivi kolagen, heksozamine, nekolagene proteine – prirodne komponente tkiva hrskavice, niskomolekularne inhibitore metaloprotei¬naza, slobodne disaharide i mikroelemente, slobodne aminokiseline – jedinjenja, koja hrane tkivo hrskavice i pomažu regeneraciju hrskavice.

Prirodni hondroitin sulfat i glukozamin, koji su sadržani u kompleksu ARTROFIŠ, poseduju visok stepen apsorpcije, široki spektar terapeutskog dejstva i visok stepen bezbednosti primene.

Prirodna aktivna jedinjenja iz morskih proizvoda je dosta složeno i skupo dobiti u potrebnoj količini, ali je njihova upotreba opravdana visokom efikasnošću, a takođe, prirodne komponente organizam dosta dobro podnosi, bolјe se apsorbuju.

Fermentativni hidrolizat tkiva hrskavice lososa, lignji, raže i ajkule

GLUTENA

LAKTOZE

KONZERVANSA

BOJA I AROME

Vaše mišljenje nam je veoma važno!!

Recite nam šta Vi mislite...

Šta su drugi rekli

Još uvek nema sadržaja

×

Login

Register

A password will be sent to your email address.

Vaši lični podaci će se koristiti za obradu vaše porudžbine, podršku vašem iskustvu na ovoj veb stranici i u druge svrhe opisane na našoj stranici: politika privatnosti.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up

AKCIJA

ARTRO

AKCIJA

LEPOTA & ZDRAVLJE

AKCIJA

SNAGA MUŠKARCA