Pisma direktora

DOKTOR MORE JE NOVA SERIJA ORIGINALNIH I INOVATIVNIH PREPARATA NA BAZI KOMPONENATA

KOJE SU DOSTUPNE SAMO U MORSKIM DUBINAMA, 100% SU PRIRODNI I PRAVA SU RIZNICA ZDRAVLJA

PharmOcean doo Srbija

Mirijam Soldatović-Buneta

Mirijam Soldatović-Buneta PharmOcean Lab, Doktor More

Naši dragi porodični prijatelji, Roman i Leonid, su nam pre sedam godina sa takvim oduševljenjem pričali o preparatima koje pravi njihova kompanija, da smo morali da ih probamo i 2016. godine smo odlučili da damo i ljudima iz Srbije mogućnost da koriste DOKTOR MORE preparate. Mi smo već isprobali i shvatili kakvo blago se krije u njima.

Osnovali smo kompaniju pod istim imenom, Pharmocean d.o.o., sa istim ciljem kao i naši dragi prijatelji. Tokom 2016. godine smo registrovali prvih 5 preparata, zatim još 8, sa ciljem da svake godine registrujemo još po neki iz široke palete koju su osmislili naši prijatelji.

Naša iskustva i iskustva naših korisnika su nam samo dala potvrdu da nastavimo dalje sa radom i pružimo Srbiji kvalitetne i prirodne preparate bez analoga na svetskom tržištu.

Kompanija PharmOcean Lab nam pruža potpunu podršku u našem razvitku. Nesebično dele sa nama sva svoja iskustva, savete stručnjaka i lekara i iskustva preko milion zadovoljnih korisnika u Rusiji.

PharmOcean je porodična kompanija koja svojim postojanjem ima za cilj samo jedno, da poboljša kvalitet života stanovnika Srbije.

Generalni direktor
Mirijam Soldatović-Buneta

PharmOcean Lab Rusija

Leonid Gontarev

Mirijam Soldatović-Buneta PharmOcean Lab, Doktor More

Pharmocean Lab je porodična kompanija koja već dugi niz godina samostalno razvija i proizvodi jedinstvene zdravstvene komplekse pod brendom DOKTOR MORE na osnovu najvrednijih i dobro proučenih bioaktivnih supstanci dostupnih u dalekoistočnim morima. 

Danas smo jedina kompanija u Rusiji koja se fokusira na takve proizvode. Naša proizvodnja se nalazi u Primorskom regionu. Mi sami kontrolišemo ceo proces, od naučnog razvoja, ulova sirovina do proizvodnje gotovih proizvoda. 

Moji roditelji su svoj život posvetili naučnim istraživanjima o tome kako ribe, školjke i druge morske životinje mogu pomoći čoveku da postane zdraviji, jači, izdržljiviji, srećniji, a ja se trudim da dostojanstveno nastavim njihov rad. 

Naši preparati su stvoreni na osnovu razvoja i istraživanja vodećih dalekoistočnih bio-centara za istraživanje. Možemo biti ponosni na nagrade za inovacije i doprinos nauci. Morski kompleksi imaju posebnu vrednost za ljudsko zdravlje. 

Potpuno prirodni sastav, visoka bioraspoloživost preparata, naučna podrška, sve ovo nam pomaže da postignemo prepoznatljivost na tržištu i dalji razvoj. Osnova našeg uspeha je tim istomišljenika i profesionalaca, vera u svoju stvar, ljubav prema našim preparatima, želja da se održi ljudsko zdravlje koje mu je priroda poklonila. 

Generalni direktor
Leonid Gontarev