Pisma direktora

PharmOcean doo Srbija

Naši dragi porodični prijatelji, Roman i Leonid, su nam pre sedam godina sa takvim oduševljenjem pričali o preparatima koje pravi njihova kompanija, da smo morali da ih probamo i 2016.godine smo odlučili da damo i ljudima iz Srbije mogućnost da koriste DOKTOR MORE preparate. Mi smo već isprobali i shvatili kakvo blago se krije u njima.

Osnovali smo kompaniju pod istim imenom, Pharmocean d.o.o., i sa istim ciljem kao i naši dragi prijatelji. Tokom 2016.godine smo registrovali prvih 5 preparata, zatim još 8, sa ciljem da svake godine registrujemo još po neki iz široke palete koju su osmislili naši prijatelji.

Naša iskustva i iskustva naših korisnika su nam samo dala potvrdu da nastavimo dalje sa radom i pružimo Srbiji kvalitetne i prirodne preparate bez analoga na svetskom tržištu.

Kompanija PharmOcean Lab nam pruža potpunu podršku u našem razvitku. Nesebično dele sa nama sva svoja iskustva, savete stručnjaka i lekara i iskustva preko milion zadovoljnih korisnika u Rusiji.

PharmOcean je porodična kompanija koja svojim postojanjem ima za cilj samo jedno, da poboljša kvalitet života stanovnika Srbije.

Generalni direktor
Mirijam Soldatović-Buneta

PharmOcean Lab Rusija

Pharmocean Lab je porodična kompanija koja već dugi niz godina samostalno razvija i proizvodi jedinstvene zdravstvene komplekse pod brendom DOKTOR MORE na osnovu najvrednijih i dobro proučenih bioaktivnih supstanci dostupnih u dalekoistočnim morima. Dana smo jedina kompanija u Rusiji koja se fokusira na takve proizvode.

Naša proizvodnja se nalazi u Primorskom regionu, mi sami kontrolišemo ceo proces, od naučnog razvoja, ulova sirovina do proizvodnje gotovih proizvoda.

Moji roditelji su svoj život posvetili naučnim istraživanjima o tome kako ribe, školjke i druge morske životinje mogu pomoći čoveku da postane zdraviji, jači, izdržljiviji, srećniji, a ja se trudim da dostojanstveno nastavim njihov rad.

Naši preparati su stvoreni na osnovu razvoja i istraživanja vodećih dalekoistočnih bio-centara za istraživanje. Možemo biti ponosni na nagrade za inovacije i doprinos nauci. Morski kompleksi imaju posebnu vrednost za ljudsko zdravlje. Potpuno prirodni sastav, visoka svarljivost preparata, naučna podrška, sve ovo nam pomaže da postignemo prepoznatljivost natržištu i dalji razvoj.

Osnova našeg uspeha je tim istomišljenika i profesionalaca, vera u svoju stvar, ljubav prema našim preparatima, želja da se održi ljudsko zdravlje koje mu je priroda poklonila.

Generalni direktor
Leonid Gontarev