Po čemu je Artofiš jedinstven?

Saveti za Zdravo jutro, Mirijam Soldatović-Buneta

Emisija Zdravo jutro je zdravstveno edukativna emisija koja se već 11 godina emituje na TV Studio B u 08.45h radnim danima (u okviru jutarnjeg programa)

 

Emisija Zdravo jutro je zdravstveno edukativna emisija koja se već 9 godina emituje na TV Studio B u 08.45h radnim danima (u okviru jutarnjeg programa). Kroz kratke, ali informativne priloge svakodnevno vam donosimo novosti iz oblasti zdravlja, medicine, ishrane, welnesa, lajf coaching, primenjene psihologije, lepote, nege, rekreacije i turizma, odnosno svega što život čini lepšim i kvalitetnijim.

Od naših gostiju koje pre svega čine eminetni stručnjaci iz svojih oblasti, možete da čujete korisne savete i informacije koje će vam pomoći na vašem putu ka zdravijem životu. Osim stručnih saveta, u emisiji možete da saznate i na koj način poznate i uspešne ličnosti održavaju svoje zdravlje, dobar izgled i kako su postigli svoj uspeh. Mnogi naši klijenti i partneri nude popuste na svoje usluge, pa je to još jedan dobar razlog da radni dan započnete sa nama. Emisija ima premijerni termin svakog radnog dana u 08.45h, a reprizu možete da pogledate istog dana oko 23.30h i narednog dana u 06.45h.

AKCIJA

ARTRO

AKCIJA

LEPOTA & ZDRAVLJE

AKCIJA

SNAGA MUŠKARCA