Po čemu je Artofiš jedinstven?

ZDRAVO JUTRO - DOKTOR MORE - PharmOcean doo

Saveti za Zdravo jutro, Mirijam Soldatović-Buneta

Emisija Zdravo jutro je zdravstveno edukativna emisija koja se već 11 godina emituje na TV Studio B u 08.45h radnim danima (u okviru jutarnjeg programa)

Emisija Zdravo jutro je zdravstveno edukativna emisija koja se već 9 godina emituje na TV Studio B u 08.45h radnim danima (u okviru jutarnjeg programa). Kroz kratke, ali informativne priloge svakodnevno vam donosimo novosti iz oblasti zdravlja, medicine, ishrane, welnesa, lajf coaching, primenjene psihologije, lepote, nege, rekreacije i turizma, odnosno svega što život čini lepšim i kvalitetnijim.

Od naših gostiju koje pre svega čine eminetni stručnjaci iz svojih oblasti, možete da čujete korisne savete i informacije koje će vam pomoći na vašem putu ka zdravijem životu. Osim stručnih saveta, u emisiji možete da saznate i na koj način poznate i uspešne ličnosti održavaju svoje zdravlje, dobar izgled i kako su postigli svoj uspeh. Mnogi naši klijenti i partneri nude popuste na svoje usluge, pa je to još jedan dobar razlog da radni dan započnete sa nama. Emisija ima premijerni termin svakog radnog dana u 08.45h, a reprizu možete da pogledate istog dana oko 23.30h i narednog dana u 06.45h.

ARTROFIŠ

Prirodni morski hondroprotektor za zdravlje zglobova.

AKCIJA

ANTIPARAZIT PROGRAM

AKCIJA

LEPOTA & ZDRAVLJE

AKCIJA

SNAGA MUŠKARCA

Čemu služe antioksidansi?

Mladost kože - Kako je zadržati? II deo   Čemu služe antioksidansi? Priroda se pobrinula za prisustvo antioksidativnog sistema u...

Zašto baš mi?

Ako ste sebi postavili pitanje zašto baš ovi preparati u moru suplementacije koja se nalazi na tržištu: 

  • zato što nismo kao drugi, 
  • zato što nam je zdravlje i edukacija ispred profita, 
  • zato što volimo da imamo uz sebe kvalitetne i zdrave ljude, 
  • zato što nam je misija da pomognemo ljudima da shvate šta znači kvalitet i nauka
  • zato je kod nas SNAGA MORA U SVAKOJ KAPSULI!