Postali smo deo tržišta najbolja tehnološka inovacija

Pridružili smo se redovima NTI kompanija i zatražili od Fondacije za unapređenje inovacija da nam pruži podršku u razvoju koji je godinama skupljao prašinu i zahtevao slojeve novih naučnih dostignuća. To je kardiopreparat koji održava ravnotežu peptida i aminokiselina, ZAŠTITA.

Ovaj preparat kombinuje svojstva magnezijuma, svih istih peptida iz nervnog tkiva lignje i nukleinskih kiselina iz mleča lososa. Kao što smo ranije rekli, peptidni kompleks iz nervnog tkiva lignje podržava zaštitna svojstva tela bez prekomerne stimulacije imuniteta.

Odlučili smo da pokušamo da ga obogatimo drugom komponentom – DNK iz mleča lososa. To je polimer koji smo hidrolizovali dobijanjem oligonukleotida koji, prema rezultatima ispitivanja, utiču na povećanje sinteznih funkcija ćelija.

Rezultat je proizvod koji povećava toleranciju na opterećenje i ima smirujući efekat na nervni sistem. Na osnovu studija svake komponente pojedinačno na pacijentima kardioloških jedinica u bolnici za ratne i radne veterane, odlučeno je da se stvori preparat za pacijente sa srčanim i vaskularnim problemima, ZAŠTITA. Rezultat je dobio kliničku procenu medicinskog udruženja DVO Ruske akademije nauka.

 

Još jedan grant (bespovratna finansijska sredstva) za najčišći kolagen

 

Sada savladavamo drugi grant od FSI-a za razvoj nove tehnologije za dobijanje kolagena iz kože raže, meduza i riblje kože. Postupak je započet pre dve godine i tako smo u decembru 2022.godine dobili kolagen sa vrlo visokom učestalošću, što u Rusiji još niko ne radi. Može se koristiti i u prehrambenoj i u kozmetičkoj industriji – nadamo se da ćemo komercijalizovati ovaj projekat.

Zašto baš mi?

Ako ste sebi postavili pitanje zašto baš ovi preparati u moru suplementacije koja se nalazi na tržištu, zato što nismo kao drugi, zato što nam je zdravlje i edukacija ispred profita, zato što volimo da imamo uz sebe kvalitetne i zdrave ljude, zato što nam je misija da pomognemo ljudima da shvate šta znači kvalitet i nauka, zato je kod nas SNAGA MORA U SVAKOJ KAPSULI

Zaštitni znak "Doktor More", pod kojim se mogu naći naši proizvodi, rezultat je entuzijazma ruskih naučnika, koji su od sovjetskih vremena istraživali i pronalazili nova svojstva stanovnika dubokog...

Opširnije
Da bismo sačuvali svojstva supstanci, istih ganglija, primenjujemo metodu enzimske hidrolize i sušenja zamrzavanjem. Hidroliza je hemijska reakcija razgradnje supstance na molekule.

Opširnije
Veliki deo naših preparata je razvoj koji je sakupljao prašinu u naučnim institutima od sovjetskih vremena. Postoji takva riznica koju još uvek nismo iscrpili. Pratimo trenutna dostignuća nauke...

Opširnije
Sirovine kupujemo od lokalnih dalekoistočnih ribarskih preduzeća. Oni imaju koristi od toga da ga prodaju, jer kao što smo ranije rekli, to je otpad od reciklaže.

Opširnije
Proizvodnja se nalazi u gradu Partizansk, Primorski kraj. Udaljeno je 50 km od nalazišta. Na kraju postojanja Sovjetskog Saveza ovde je izgrađena gerilska hemijsko-farmaceutska fabrika..

Opširnije
Pridružili smo se redovima NTI kompanija i zatražili od Fondacije za unapređenje inovacija da nam pruži podršku u razvoju koji je godinama skupljao prašinu i zahtevao slojeve novih naučnih...

Opširnije

AKCIJA

ANTIPARAZIT PROGRAM

AKCIJA

LEPOTA & ZDRAVLJE

AKCIJA

SNAGA MUŠKARCA