Postavite pitanje stručnjacima iz oblasti medicine

U ovom odeljku imate jedinstvenu priliku da postavite pitanja stručnjacima iz oblasti medicine i biotehnologije. Ako želite da dobijete pouzdane informacije o pitanjima koja vas zanimaju, nabavite ih iz najpouzdanijeg izvora!

Mi ćemo se potruditi da Vaša pitanja dođu u ruke naših stručnjaka, kako iz Rusije, tako i iz Srbije koji Vam mogu svojim savetima pomoći u rešavanju problema i unapređenju zdravlja!

Nikolaj Kovalev

Nikolaj Kovalev - Doktor More - PharmOcean Lab

Doktor bioloških nauka, profesor Katedre za biohemiju, mikrobiologiju i biotehnologiju Fakulteta prirodnih nauka Dalekoistočnog federalnog univerziteta; profesor Katedre za biotehnologiju hrane na Institutu za proizvodnju hrane Dalekoistočnog tehničkog univerziteta za ribarstvo (Dalrebvtuz). Član disertacionog Odbora za biotehnologiju Dalekoistočnog ogranka Ruske akademije nauka.

Tatjana Pivnenko

Tatjana Pivnenko - Doktor More - PharmOcean Lab

Doktor bioloških nauka, profesor biohemije, glavni istraživač Centra za istraživanje morske biotehnologije, profesor Odeljenja za biotehnologiju hrane Instituta za proizvodnju hrane Dalekoistočnog tehničkog univerziteta za ribarstvo (Dalrebvtuz).

Elena Movčan

doktor-konsultant 

Ivana Kovačević

doktor-konsultant