Potencijal morskih krastavaca

Efikasnost preparata Doktor More

 

Potencijal morskih krastavaca… Zanimljiva svojstva pronađena su u porodici holoturium – kukumaria i trepanga, koje se nazivaju i „morski krastavci“.

Generalno, dugo su se smatrali delikatesom u Aziji i na Bliskom Istoku i široko su se koristili za održavanje muške snage i ukupne izdržljivosti tela.
Iskusni lekari antike procenili su bogat vitaminsko-mineralni sastav morskih krastavaca, koji u značajnim količinama uključuje vitamine grupe B neophodne za održavanje potencije i normalnog funkcionisanja karličnih organa, kao i kalcijum, magnezijum, cink i gvožđe.

 

Potencijal morskih krastavaca

 

Uprkos bogatom sastavu, morski krastavci imaju izražen efekat upravo na poboljšanje muškog zdravlja visokim sadržajem triterpenskih glikozida, hondroitin sulfata, glikozaminoglikana (gags), sulfatiranih polisaharida, sterola (glikozidi i sulfati) i esencijalnih masnih kiselina[16].

Unikalna svojstva porodice morskih krastavica realizovana su u preparatu Trepang i kukumarija (orig. Ekstra Sila), usmerenom na kompleksno održavanje zdravlja muškog organizma sa posebnim akcentom na seksualnu sferu.

Potencijal morskih krastavaca

 

Potencijal morskih krastavaca – istraživanja

 

Istraživanja na bazi Nižegorodske medicinske akademije pokazala su da kursni prijem Trepang i Kukumarija poboljšava pokazatelje spermogeneze, doprinosi jačanju erekcije i trajanju seksualnog čina.

  • 80% je primetilo pozitivne efekte na kvalitet erekcije, dok kontrolna grupa nije primetila značajne promene.
  • Nivo testosterona u krvi povećan za 26%
  • Procenat pokretnih spermatozoida je 73% od početne.

Pritom je primećeno značajno poboljšanje fizičkog i psiho-emocionalnog stanja organizma. Prijem Trepang i Kukumarija nije bio praćen nikakvim neželjenim efektima [17].

Važno je napomenuti da nakon završetka kursa prijema (2 meseca), efikasnost delovanja je praćena i tokom narednih 6 meseci. Dakle, možemo reći da dva kursa proizvoda pružaju podršku muškom telu, kvalitetu intimnog života i zdravlju reproduktivnog sistema tokom cele godine.

Rezimirajući kratke informacije o klinički potvrđenoj efikasnosti preparata iz morskog hidrobionata, sa sigurnošću se može govoriti o širokim perspektivama u oblasti farmakologije koje otvara njihovo dalje istraživanje i proučavanje.

TREPANG I KUKUMARIJA

Poboljšava potenciju, leči muški organizam. Čest i dug seks bez rizika za srce i novčanik.

Pročitali ste članak: „Potencijal morskih krastavaca – Efikasnost preparata“
Mirijam Soldatović-Buneta, Doktor More

AKCIJA

ANTIPARAZIT PROGRAM

AKCIJA

LEPOTA & ZDRAVLJE

AKCIJA

SNAGA MUŠKARCA

Potencijal morskih krastavaca

Efikasnost preparata Doktor More   Potencijal morskih krastavaca... Zanimljiva svojstva pronađena su u porodici holoturium – kukumaria i trepanga, koje...

Kako zadržati mladost kože?

Mladost kože... "Svetlo moje, ogledalo, reci mi" - ko od nas nije pažljivo zavirio u njegov odraz, sa užasom primetio...