Proizvodnja u Primorskom kraju – ekološki čistom

Proizvodnja se nalazi u gradu Partizansk, Primorski kraj. Udaljeno je 50 km od nalazišta. Na kraju postojanja Sovjetskog Saveza ovde je izgrađena gerilska hemijsko-farmaceutska fabrika – najveća u ovoj oblasti na Dalekom Istoku. To su stotine hiljada kvadratnih metara prostora. Ali nažalost, nakon raspada Unije, fabrika nije dugo živela. Zgrada je bila u opustošenom stanju, prostorije su privatizovane, a sada se nalazimo na malom delu ove fabrike, koja je uspela da se obnovi.

U proizvodnji imamo opremu punog ciklusa – za pripremu, ultrafiltraciju, sušenje zamrzavanjem sirovina, kao i reaktore, slavine, linije za dobijanje tableta i kapsula, i naravno pakovanje proizvoda.

Mi sprovodimo samo studije koje su potrebne po zakonu za registraciju dijetetskih suplemenata. Za razliku od lekova, oni ne traju nekoliko godina i ne trebaju stotine ljudi. Ali ipak su potrebne kliničke studije. Ne možemo samo tako reći da ekstrakt iz trepanga pozitivno utiče na seksualnu funkciju muškaraca.

Moramo sprovesti studiju obično takve studije traju dva do tri meseca na uzorku od oko 30 ljudi. Postupak je standardan. Merimo mere pre i posle uzimanja preparata i upoređujemo između sebe i sa kontrolnom grupom. „NII Nutrition“ na osnovu analize dokumentacije i sprovedenih laboratorijskih studija daje zaključak i dozvolu za registraciju.

Rospotrebnadzor zahteva da se sve aktivne komponente koje nosimo na ambalaži potvrde stvarnim brojevima. Odvojeno sprovodimo laboratorijske studije sirovina o bezbednosti komponenti. Sastav dijetetskih suplemenata reguliše Sanpin o bezbednosti i nutritivnoj vrednosti hrane.

Sada prolazimo kroz postupak registracije lekova. Ali primarno otkriće nove farmaceutske supstance je veoma dug i složen proces: kliničke studije traju pet godina. Potrebna je ogromna količina finansija da ih sprovedemo. Još uvek nismo u aktivnoj fazi, da tako kažemo.

Zašto baš mi?

Ako ste sebi postavili pitanje zašto baš ovi preparati u moru suplementacije koja se nalazi na tržištu, zato što nismo kao drugi, zato što nam je zdravlje i edukacija ispred profita, zato što volimo da imamo uz sebe kvalitetne i zdrave ljude, zato što nam je misija da pomognemo ljudima da shvate šta znači kvalitet i nauka, zato je kod nas SNAGA MORA U SVAKOJ KAPSULI

Zaštitni znak "Doktor More", pod kojim se mogu naći naši proizvodi, rezultat je entuzijazma ruskih naučnika, koji su od sovjetskih vremena istraživali i pronalazili nova svojstva stanovnika dubokog...

Opširnije
Da bismo sačuvali svojstva supstanci, istih ganglija, primenjujemo metodu enzimske hidrolize i sušenja zamrzavanjem. Hidroliza je hemijska reakcija razgradnje supstance na molekule.

Opširnije
Veliki deo naših preparata je razvoj koji je sakupljao prašinu u naučnim institutima od sovjetskih vremena. Postoji takva riznica koju još uvek nismo iscrpili. Pratimo trenutna dostignuća nauke...

Opširnije
Sirovine kupujemo od lokalnih dalekoistočnih ribarskih preduzeća. Oni imaju koristi od toga da ga prodaju, jer kao što smo ranije rekli, to je otpad od reciklaže.

Opširnije
Proizvodnja se nalazi u gradu Partizansk, Primorski kraj. Udaljeno je 50 km od nalazišta. Na kraju postojanja Sovjetskog Saveza ovde je izgrađena gerilska hemijsko-farmaceutska fabrika..

Opširnije
Pridružili smo se redovima NTI kompanija i zatražili od Fondacije za unapređenje inovacija da nam pruži podršku u razvoju koji je godinama skupljao prašinu i zahtevao slojeve novih naučnih...

Opširnije

AKCIJA

ANTIPARAZIT PROGRAM

AKCIJA

LEPOTA & ZDRAVLJE

AKCIJA

SNAGA MUŠKARCA

Kako očistiti organizam?

Brzo i lako?   Mnogi stručnjaci su sigurni da telu nije potrebno dodatno čišćenje, da sve to organizam radi sam....

Kako testirati svoj imunitet?

Pre nego što vam ponudimo test za određivanje nivoa imuniteta, hajde da se ukratko podsetimo šta je to. Imunitet je...

Kako povećati imunitet?

10 životnih trikova   U dvorištu je sredina zime, napolju je hladnoća i sneg, a u zatvorenom svi kijaju i...