Tehnologija kompanije PharmOcean Lab

Posebnost morskih kompleksa Doktor More je kombinacija aktivnih supstanci biljnog i ┼żivotinjskog sveta okeana (, , , , sme─Ĺa , , itd.).

Sirovine za preparate vade se u ekolo┼íki ─Źistim podru─Źjima Ohotskog i Japanskog mora, a prilikom prijema u proizvodnju pa┼żljivo se proveravaju i kontroli┼íu od strane zaposlenih u kompaniji, a tako─Ĺe se ispituju na sadr┼żaj toksi─Źnih supstanci, pesticida i radionuklida u laboratorijama Federalne bud┼żetske zdravstvene ustanove "Centar za higijenu i epidemiologiju Primorske oblasti".

Da bismo sa─Źuvali prednosti morskih komponenti za ljudsko zdravlje, koristimo savremene metode biotehnolo┼íke prerade. Prilikom izbora na─Źina prerade sirovina, cilj nam je da povec╠üamo biolo┼íku vrednost i biodostupnost (bioraspolo┼żivost) sastojaka morskog porekla u skladu sa principima uravnote┼żene i zdrave ishrane.

Da bismo sa─Źuvali biolo┼íku vrednost morskih sastojaka, koristimo najsavremeniju opremu.

Prvi korak je najpotpunija ekstrakcija aktivnih supstanci i proces fermentolize. Dalje, dolazi do ne┼żnog su┼íenja aktivnih komponenti buduc╠üih preparata, za koje se koriste vakuumsko I liofilno su┼íenje pod blagim temperaturnim re┼żimima.


Tehnologija kompanije

HASSP CERTIFIED

Tehnologije koje se koriste u proizvodnji ─Źuvaju mikro i makronutrijente va┼żne za ─Źoveka, a njihovo prirodno poreklo obezbe─Ĺuje maksimalnu svarljivost, ┼íto omoguc╠üava da se nadoknadi nedostatak odre─Ĺenih vitamina i minerala koji se formiraju u ljudskom organizmu.

Tako─Ĺe, PharmOcean Lab je proizvo─Ĺa─Ź vrednih visokotehnolo┼íkih enzima propionilholinesteraze i acetilholinesteraze, koji se aktivno koriste u odbrambenoj industriji na┼íe zemlje.

U saradnji sa nau─Źnicima i istra┼żiva─Źkim (nau─Źnim) centrima Dalekoisto─Źnog saveznog okruga, mi smo u stalnoj potrazi za novim sastojcima i formulacijama, kao ┼íto i stalno unapre─Ĺujemo i razvijamo postojec╠üe tehnologije za proizvodnju novih tra┼żenih i efikasnih preparata.

Mi brinemo o vašem zdravlju!