Istorija gubitka težine sa ALGINAT HITOZAN JOD

17 kilograma za 2 meseca je rezultat moje borbe sa viškom kilograma! Super, zar ne?! Ali samo ih nisam ispustila, već sam ih stekla!!! Želim da podelim svoju pravu priču o tome šta „gubitak težine po svaku cenu“ može da donese.

Sve je počelo sa činjenicom da sam nakon razvoda od muža počela da lečim stres slatkišima, a onda uopšte bilo kojom hranom, i to stalno i u neograničenim količinama. Moja težina je naglo rasla, a stres se, naravno, nije smanjio, za razliku od veličine odeće. Poslednja kap je bila kada sam htela da preskočim baricu „u letu balerine„, a na meni su jednostavno pukle helanke! Pred svima se raspao zadnji šav i tada sam odlučila da moram, ne, dužna sam sama sebi da se dovedem u red, da smršam i to što pre. I tu bi, po zakonima žanra, trebalo da bude prelomna tačka, ali ne, prijatelji, to je bio samo početak, početak mog ličnog pakla!

Prvo što sam uradila, kupila sam razne lekove za mršavljenje. I da, ja sam ih, kao i svako drugi, sama sebi prepisala, bez odlaska kod lekara. Da bih pojačala efekat, počela sam da uzimam 2 kursa različitih lekova istovremeno, a nakon nedelju dana osetila sam opipljiv efekat. To se sastojalo u tome što ja, oprostite na iskrenosti, praktično nisam izašla iz toaleta. Kako se ispostavilo, većina lekova za mršavljenje ima izražen laksativni efekat, zbog čega verovatno obezbeđuju željeni gubitak težine. Hrana jednostavno nema vremena za varenje, jer odmah napušta telo prirodnim putem zahvaljujući ovim tabletama za mršavljenje. Posle ovog eksperimenta, moje varenje i stanje gastrointestinalnog trakta u celini su se jako pogoršali.

Tada sam odlučila da obnovim telo i nastavim sa aktivnim mršavljenjem stavljajući se na popularnu „dijetu sa sokovima“, čija se cela ishrana sastoji samo od sokova. U početku je sve išlo kako treba, prvi put u poslednjih godinu i po dana osetila sam nešto poput lakoće u telu, ali posle nedelju dana počeo je jako da me boli stomak. Činjenica je da sokovi, posebno agrumi, imaju prilično jaku kiselost, a kada dospeju u stomak, iritiraju sluzokožu, posebno ako se uzme u obzir da je sok jedino što ulazi u nju. Stoga, devojke koje su nekada imale gastritis, imajte na umu da sokovi, kako kažu, nisu naša metoda.

Bila sam očajna, nisam razumela šta sada imam i kako da prestanem da se oporavljam. A odgovor na moj zahtev stigao je munjevitom brzinom, na jednom od „magičnih“ ženskih foruma jedna slatka dama govorila je o svom iskustvu mršavljenja pantljičarom. Ne, nije ih trebalo loviti, pržiti, a onda jesti, kao što to rade sa različitim insektima u Aziji, trebalo ih je samo smestiti u stomak, a onda svu hranu koju jedete podelite između vas i vašeg novog „kućnog ljubimca“. Bila sam u ćorsokaku, nisam znala šta da radim i bila sam spremna za sve, ali na veliku sreću moja porodica mi jednostavno nije dozvolila da to učinim sa svojim telom!

Prošlo je mesec dana otkako sam počela da gubim na težini, nije bilo vidljivih rezultata, ali se moje zdravlje značajno pogoršalo. Ali pošto sam ipak morala da jedem iz medicinskih razloga, odlučila sam da isprobam veoma modernu i efikasnu dijetu, kodnog naziva „P90X dijeta“. Suština te dijete je bila da sam u potpunosti morala da eliminišem SVE ugljene hidrate iz ishrane, smanjim ukupan sadržaj kalorija na 1800 kcal dnevno (ovo je veoma malo) i mahnito vežbam. I ja sam se bacila na posao. I sve bi bilo u redu, samo što se snaga, za sve ove iscrpljujuće fizičke aktivnosti, uzima iz ugljenih hidrata (testenine, krompira i hleba), a kada sam se trećeg dana samo onesvestila od iscrpljenosti, tada sam rekla DOSTA, ne mogu više ovo!!!

Jednostavno nemam ni fizičke ni moralne snage da nastavim. Moje telo je stalno bilo pod stresom, a na kraju je sve to preraslo u depresivni poremećaj.

Posle svih eksperimenata na sebi, dobila sam iscrpljeno telo, uzdrman nervni sistem i plus 17 kg na vagi, kao povratak posle onoga što sam doživela I prošla.

I čini se da je to kraj priče, ali ne, to je ta prelomna tačka u njoj! Da, zaista sam prestala sa bilo kakvim merama mršavljenja, ali odlučila sam da očistim telo nakon svih svojih eksperimenata, kako bi mi jednostavno postalo bolje, ali bez razmišljanja o kilaži. I mom iznenađenju nije bilo kraja što nisam samo počela da se osećam bolje, već nakon nekog vremena, kilogrami su postepeno počeli da nestaju. Da, polako, možda ne odmah, ali to se dogodilo samo, bez ikakve moje intervencije: bez dijeta, bez nesvestica, bez crva u stomaku, na kraju krajeva! Imala sam bolji rad gastrointestinalnog trakta, bolovi u stomaku su nestali, biološki procesi su se smirili, telo je ponovo počelo da radi kako treba. Prestala sam da stalno jedem. Detoks program je “samo” oživeo i spasio moje telo.

Naravno, zanima vas šta sam tačno koristila. Bio je to kompleks za detoksikaciju ALGINAT HITOZAN JOD od Doktor More.

 

Zašto ALGINAT HITOZAN JOD:

 

  1.  To je potpuno prirodni preparat napravljen samo od morskih komponenti (to jest, neće naštetiti)
  2.  Nema kontraindikacija
  3.  Ne postoji laksativni efekat koji imaju skoro svi lekovi za mršavljenje
  4.  Normalizuje gastrointestinalni trakt i nekako „ponovo pokreće“ telo iznova, pa efekat nakon prijema ne isparava, kao što je često slučaj, već naprotiv nastavlja da se povećava.

 

Generalno, izaberite proizvod po svom ukusu, ali najvažnije je da se ne bavite nepromišljenim gubitkom težine, već pre svega detoksikacijom tela! Tada ćete nežno i lako postići pravi rezultat bez štete po zdravlje! Učite iz tuđih grešaka. Srećno svima!

ALGINAT HITOZAN JOD

Zdravo čišćenje organizma, lečenje creva i obnavljanje sopstvene mikroflore

AKCIJA

ANTIPARAZIT PROGRAM

AKCIJA

LEPOTA & ZDRAVLJE

AKCIJA

SNAGA MUŠKARCA

Keto dijeta – zašto funkcioniše?

Keto ishrana aktivno korača širom planete, privlačeći ljude širom sveta u svoje redove. Obožavaoci dijete sa prevlašću masti su obični...

Kako očistiti organizam?

Brzo i lako?   Mnogi stručnjaci su sigurni da telu nije potrebno dodatno čišćenje, da sve to organizam radi sam....