Preporuke za korišćenje suplemenata

Preporuke za korišćenje suplemenata … Poslednjih godina dijetetski suplementi su doživeli pravu ekspanziju na tržištu. Izbor suplementacije kada uđete u apoteku je neverovatan. Kako izabrati pravi, baš onaj koji vam je potreban pitanje je sad.

Prvo, morate znati šta vam treba tj. konsultovati se sa lekarom, uraditi analize. Konsultacija sa stručnim licima je od presudnog značaja. Institut za javno zdravlje „Dr Milan Jovanović Batut“ objavio je preporuke kako pravilno koristiti dijetetske suplemente. Preporuke vam mogu pomoći i da shvatite šta sve od podataka mora da piše na preparatu da biste bili sigurni da je preparat registrovan u Ministrstvu zdravlja i da je prošao sve kontrole. (preporuke za korišćenje suplemenata instituta Batut)

Na našem sajtu, kao i na našim preparatima su svi podaci o kojima Batut govori, javno dostupni, jer vodimo računa da dobijete pravu i tačnu informaciju.

Svaki preparat mora imati deklaraciju, sa svim potrebnim informacijama. Uvek proverite na sajtu proizvođača ili zvaničnog uvoznika da li ima rešenje o upisu na listu Ministarstva zdravlja, to vam daje sigurnost da je preparat prošao sve kontrole i da je bezbedan za upotrebu.

Svi proizvodi PharmOcean Lab koji se prodaju na našem tržištu imaju rešenje/odobrenje Ministarstva Zdravlja Republike Srbije.

Mirijam Soldatović-Buneta

AKCIJA

ANTIPARAZIT PROGRAM

AKCIJA

LEPOTA & ZDRAVLJE

AKCIJA

SNAGA MUŠKARCA

Kako zaštititi zglobove?

Kako zaštititi zglobove? Ako vas ništa ne boli, to ne znači da ste zdravi. Ako vas zglobovi ne bole, ne...

Osteohondroza – Šta je to?

Osteohondroza je jedna od pet najčešćih bolesti u svetu, a 85 odsto svetske populacije pati od bolesti kičme. Ako se...